ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, δέχεται προτάσεις με στόχο την εφαρμογή προγράμματος παροχής καλών πρακτικών πρόληψης και μείωσης της βλάβης  για παιδιά και νέους που συχνάζουν σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης ή/και φεστιβάλ μουσικής άλλου τύπου εκδηλώσεις όπου προσφέρονται αλκοολούχα ποτά με έμφαση τους καλοκαιρινούς μήνες στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου και Πάφου. Το διαθέσιμο κονδύλι είναι 40.000 ευρώ. Η έναρξη του προγράμματος αναμένεται το Σεπτέμβριο του 2019 και η εφαρμογή του δεν πρέπει να ξεπερνά τους δώδεκα μήνες.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής,  28 Ιουνίου 2019 στις 12:00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες, και για υποβολή πρότασης, μπορείτε να βρείτε στο έντυπο εδώ.

Σημειώνεται ότι η υποβολή της πρότασης μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@naac.org.cy ή/και σε έντυπη μορφή στη νέα διεύθυνση της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου: Λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ 35 & Ανδρέα Αβραμίδη, 1ος όροφος, 2028 Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος.

Ρώτα την AAEK ανώνυμα

Οι εκδηλώσεις μας