Διάσκεψη τύπου ΑΑΕΚ για την «Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Σύνδρομο Εμβρυϊκού Αλκοολισμού και το Φάσμα Διαταραχής Εμβρυϊκού Αλκοολισμού»

Μέσα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για το Σύνδρομο Εμβρυϊκού Αλκοολισμού και το Φάσμα Διαταραχής Εμβρυϊκού Αλκοολισμού που έχει οριστεί η 9η Σεπτεμβρίου, η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ), διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, διάσκεψη τύπου, στην οποία παρουσιάστηκε το έργο της Εθνικής Επιτροπής για την Αντιμετώπιση του Συνδρόμου Εμβρυϊκού Αλκοολισμού και του Φάσματος Διαταραχής Εμβρυϊκού Αλκοολισμού. Για πρόσβαση στην Ανακοίνωση Τύπου και σε σχετικό υλικό, δείτε πιο κάτω:

  1. Ανακοίνωση Τύπου 
  2. Χαιρετισμός Προέδρου ΑΑΕΚ
  3. Χαιρετισμός Δρα Αναστασιάδη (ΠΙΣ)
  4. Παρουσίαση με θέμα "Προτεραιότητες-Στόχοι-Δράσεις, Σχέδιο Δράσης 2017-2020 για την Αντιμετώπιση της Εξάρτησης από Παράνομες Ουσίες και την Επιβλαβή Χρήση του Αλκοόλ" (κ. Λήδα Χριστοδούλου, Λειτουργός Τμήματος Πολιτικής, ΑΑΕΚ)
  5. Ενημερωτικό έντυπο: «Κλινικές Κατευθυντήριες Γραμμές για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του συνδρόμου του εμβρυϊκού αλκοολισμού και του φάσματος διαταραχής εμβρυϊκού αλκοολισμού»
  6. Ενημερωτικό έντυπο: «Υγιεινός τρόπος ζωής κατά την εγκυμοσύνη και την περίοδο του θηλασμού»
Ρώτα την AAEK ανώνυμα

Οι εκδηλώσεις μας