Διοργάνωση 8ης Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για το Αλκοόλ 2020, 30 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2020

Αγαπητοί συνεργάτες, 

Μέσα στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής για την Αντιμετώπιση της Εξάρτησης από Παράνομες Ουσίες και την Επιβλαβή Χρήση του Αλκοόλ, η Αρχή Αντιμετώπιση Εξαρτήσεων Κύπρου από το 2013 έχει καθιερώσει εβδομάδα ευαισθητοποίησης για το αλκοόλ.

Με την παρούσα ενημερώνεστε για τη διοργάνωση της 8ης Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για το Αλκοόλ που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Νοεμβρίου-6 Δεκεμβρίου του 2020.  

Στόχος της  Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για το Αλκοόλ για 8η συνεχή χρονιά θα είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με την επιβλαβή κατανάλωση αλκοόλ ανάμεσα σε παιδιά και νέους, αλλά και σε ευάλωτες ομάδες συμπεριλαμβανομένων των εγκύων και θηλαζουσών γυναικών που ενδέχεται να κάνουν χρήση αλκοόλ ή  και άλλων ουσιών.

Kαλείστε  όπως συμβάλετε με δικές σας δράσεις στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης του Αλκοόλ για ενίσχυση των μηνυμάτων για την επιβλαβή χρήση αλκοόλ προς τους νέους αλλά και προς το ευρύτερο κοινό. Παρακαλείστε επίσης σε περίπτωση διοργάνωσης οποιασδήποτε δράσης στο πλαίσιο της εν λόγω εβδομάδας όπως μας κοινοποιηθεί για σκοπούς διάχυσης και γνωστοποίησης μέσω του ενημερωτικού μας δελτίου, ιστοσελίδα και κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

 Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη κα. Λήδα Χριστοδούλου στο 22442962 και ηλεκτρονικά στο leda.christodouloy@naac.org.cy

 

 

Banner Title

Ρώτα την AAEK ανώνυμα