Εκπαιδευτικό για την Πρόληψη, Διάγνωση και Αντιμετώπιση του Συνδρόμου Εμβρυϊκού Αλκοολισμού και του Φάσματος Διαταραχής Εμβρυϊκού Αλκοολισμού

11/04/2019 15:00 - 19:00

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Αμφιθέατρο ΒΗΤΑ, στη Λευκωσία

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στις Κλινικές Κατευθυντήριες  Γραμμές για την Πρόληψη, Διάγνωση και Θεραπεία του φάσματος διαταραχής εμβρυϊκού αλκοολισμού και του συνδρόμου του εμβρυϊκού αλκοολισμού (ΑΑΕΚ, 2018). Το εκπαιδευτικό θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου του 2019 και ώρα 15.00-19.00 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Αμφιθέατρο ΒΗΤΑ, στη Λευκωσία.

 

Η εκπαίδευση απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες όπως γυναικολόγους/μαιευτήρες, παιδίατρους, μαίες, ψυχολόγους, ψυχίατρους, διαιτολόγους /διατροφολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και εκπαιδευτικούς, όπως επίσης σε ακαδημαϊκούς και φοιτητές των σχετικών κλάδων σπουδών.  Επισυνάπτεται η επίσημη πρόσκληση και το πρόγραμμα.

 

Σημειώνεται ότι για σκοπούς κάλυψης αναγκών των επαγγελματιών σε παγκύπρια βάση, θα ακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο και στη Λεμεσό το Σεπτέμβριο του 2019.

Ρώτα την AAEK ανώνυμα

Οι εκδηλώσεις μας