29.11.2017, 11:02

Παρουσίαση στη Βουλή των Αντιπροσώπων και Συνέντευξη Τύπου Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου

Παρουσίαση στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Εσωτερικών και Υγείας

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου θα πραγματοποιήσει παρουσίαση  στις 6 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 11.00-12.30 στην Βουλή των Αντιπροσώπων σε κοινή συνεδρία των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών και Υγείας.

Στην κοινή συνάντηση των εν λόγω Κοινοβουλευτικών Επιτροπών θα παρουσιαστούν ευρωπαϊκές και εθνικές πολιτικές & δράσεις για το αλκοόλ μέσα στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για το Αλκοόλ» και θα διανεμηθεί σχετικό έντυπο υλικό. Για το πρόγραμμα ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ.

Για την παρουσίαση ακολουθήστε το σύνδεσμο. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου σας προσκαλεί σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στις 6 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 13.30-15.00 στην αίθουσα 208 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστούν ευρωπαϊκές και εθνικές πολιτικές & δράσεις για το αλκοόλ μέσα στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για το Αλκοόλ» και θα διανεμηθεί σχετικό έντυπο υλικό. 

Για το πρόγραμμα ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου Δρα Χρύσανθου Γεωργίου,  στη διάσκεψη τύπου για την «Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για το Αλκοόλ»